Banner

Facebook

Statistieken

Artikelen : 80
Artikelen bekeken hits : 228828

Beste lezer/liefhebber,

 

Van harte welkom bij Roseras Bordeaux!

Wij zijn Bas en Tamara IJzendoorn en wonen samen met onze 2 kinderen Jesse en Romy in Arnhem.

Ook wonen er bij ons: Mexx kruising bordeauxdog/new foundlander, Diyou du Jolie Libertè Bordeaux bordeauxdog , Nouba de la Maison Provindence bordeauxdog .

Verder hebben we nog 2 bejaarde katten en 3 krielkipjes in onze tuin.

 

Een aantal jaren geleden wilden wij graag een hond, na wat zoeken kwam Mexx bij ons wonen. Bas zei toen: Ooit wil ik graag een echte bordeauxdog. En toen is het begonnen, we kwamen op een forum terrecht en waren verliefd!! Een aantal maanden later zijn we op bezoek gegaan bij Monique van Libertè Bordeaux, om te kijken en eens kennis te maken met haar honden. Daar is Diyou in maart 2008 geboren. Door het contact met Monique zijn we ook eens een hondenshow gaan lopen met Diyou, dat was erg leuk, maar ik had al in de gaten dat je dat niet zomaar onder de knie hebt.

Zo hebben we meerdere malen met Diyou een show gelopen toen we daar Petra van De La Maison Providence leerde kennen. Het klikte en ik hoorde dat ze een nestje zou krijgen in het voorjaar van 2009. We hadden afgesproken dat ik met Bas een keer op de koffie zouden komen om puppies te knuffelen. Zo gezegd zo gedaan. Van te voren hadden we afgesproken dat we niet zouden bezwijken als we daar eenmaal waren.....We waren nog geen uur binnen en het was al gebeurd! Het is niet zo dat we daarna er niet over gedacht hebben, we hebben netjes een paar dagen gewacht en het er steeds over gehad en nog eens en nog eens.

De beslissing was genomen, Nouba zou bij ons komen wonen.

Zo is het gekomen en gegaan dat wij ons hart hebben verloren aan dit prachtige ras!

 

Bas en Tamara IJzendoorn

 

** Als je onze site bezoekt, wil je dan een berichtje achter laten in ons gastenboek?

Laatst aangepast (zondag, 25 juli 2010 21:28)